Syřidla, kultury, chlorid
Chlorid vápenatý 36 % - 500 ml
Roztok chloridu vápenatého, který příznivě ovlivňuje srážení zejména pasterovaného mléka. Balení 500 ml.
Přírodní tekutý kouř 100 ml
Přírodní tekutý kouř - dodá výrobkům typickou chuť a aroma kouře z tvrdého dřeva
Chlorid vápenatý 34 % - 1 kg
Roztok chloridu vápenatého, který příznivě ovlivňuje srážení zejména pasterovaného mléka. Balení 1 kg.
Syřidlo mikrobiální
syřidlo je vhodné na srážení mléka a to jak kravského, kozího i ovčího a pro výrobu všech druhů sýru i tvarohu
Syřidlo Stremsel LACTOFERM
Tekuté holandské syřidlo je vhodné pro měkké i tvrdé sýry.
Syřidlo FROMASE 220TL
Syřidlo je možno použít při výrobě sýrů a jiných mlékárenských výrobků, splňuje vegetariánské požadavky, balení 250/500 ml.
Kultura Flora Danica
Mezofilní kultura Flora Danica
Mezofilní kultura CHN11
Mezofilní kultura CHN11 Balení na 1000l
Sýrařský vosk
jedná se o velice kvalitný vosk pro výrobu sýrů, lze jej opakovaně použít
Sýrařský nátěr PLASTICOAT
Plasticoat je vodní kopolymerová disperze pro povrchové ošetření polotvrdých a tvrdých sýrů v různých barevných odstínech
Syřidlo mikrobiální FROMASE 750TL
Mikrobiální syřidlo pro všechny druhy sýrů, je vhodné pro zpracovávání většího objemu mléka, balení 500ml.